تشدید بحران آب در خراسان رضوی با افتتاح سد پاشدان هرات قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) دوغارون آماده پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | اقتدار موشک‌های ایران از نگاه مردم افغانستان ویزای ایران برای زائران افغانستانی اربعین رایگان صادر می‌شود وزیر دادگستری بعد از بازدید از دوغارون: روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی مطلوب است شمقدری: تاکنون ۸۲۰ هزار مهاجر افغانستانی از طریق مرز دوغارون خارج شده‌اند + فیلم یک مقام سازمان ملل: بسیاری از مهاجران افغانستانی جایی برای بازگشت ندارند طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس یوناما: مردم افغانستان از کندی مذاکرات سرخورده شدند | آنها صلح می‌خواهند

  • کد خبر: ۶۲۲۰۴
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
رئیس یوناما: مردم افغانستان از کندی مذاکرات سرخورده شدند | آنها صلح می‌خواهند
نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان در شورای امنیت ملل متحد گفت که مردم افغانستان صلح می‌خواهند و کشتار، آوارگی و رنج آنان باید پایان یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «دیبرا لاینز» نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان در شورای امنیت ملل متحد گفت که مردم افغانستان صلح می‌خواهند و کشتار، آوارگی و رنج آنان باید پایان یابد.

 

لاینز گفت که مذاکرات صلح دوحه به کندی پیش رفته و افغان‌ها و شرکای بین الملی از عدم حصول نتایج واقعی و افزایش خشونت در افغانستان سرخورده شدند.

 

وی گفت که شماری از کشورها در مذاکرات مسکو نقش سازندهٔ را ایفا کرده و مذاکرات ترکیه به تقاضای آمریکا ابتکار دیگری در راستای پیشرفت‌های صلح افغانستان است.

 

اما او افزود که این ابتکارات باید منسجم و متمرکز باشد و مذاکرات صلح دوحه را تقویت کند نه اینکه ضعیف سازد.

 

لاینز ضمن تاکید بر این که مذاکرات صلح افغانستان یک روند مغلق است گفت که اختلاف‌نظر عمیقی میان جمهوری اسلامی افغانستان و گروه طالبان در خصوص نظام آینده این کشور وجود دارد.

 

رئیس یوناما افزود: برای پایداری روند صلح افغانستان، طرفین درگیر نباید به گذشته برگشته و در هر گونه توافق صلح نظر و نگرانی تمام افغان‌ها باید دخیل باشد.

 

او همچنان بر نقش زنان در مذاکرات و آیندهٔ افغانستان تاکید کرد.

 

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان در ادامه تصریح کرد که بیش از ۴۰ درصد جمعیت افغانستان در وضعیت بحرانی زندگی می‌کنند.

 

وی گفت در حالی که مردم افغانستان با بحران انسانی مواجه اند، برای جلوگیری از عقب ماندن بیشتر آنان به حمایت زیادتر نیاز است.

 

لاینز تاکید کرد که خشونت‌ها باید در افغانستان کاهش و دسترسی کارمندان سازمان های بشردوستانه به تمام ساحات افزایش یابد. او افزود که ملل متحد به کمک‌‌های مالی بیشتر نیاز دارد و به تمام سازمان های غیر انتفاعی باید اجازه داده شود به کار شان ادامه دهند و از هیچ جانب تهدید و هدف قرار داده نشوند.

 

وی گفت که وضعیت افغانستان به همهٔ جهان تاثیرگذار است.

 

رئیس یوناما با اشاره به کشت مواد مخدر در افغانستان گفت که تنها در سال گذشته ۳۳ در صد کشت تریاک افزایش یافته است؛ تجارت غیر قانونی که بیشتر گروه‌های تروریستی مانند القاعده از آن سود می‌برند.

 

دیبرا لاینز افزود که تاکنون میسر آیندهٔ افغانستان واضح نیست و همه به سوی یک زمان نامعلوم و دشوار در حرکت هستند.

 

وی در پایان تاکید کرد که با همکاری متحدین از جمله دولت افغانستان، طالبان، کشورهای بین المللی و رهبران افغانستان برای دستیابی به صلح پایدار کمک خواهد کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->